Gyepszőnyegezés

HOGYAN LEGYÉL AZ ÜGYFELÜNK?

Nem könnyű dönteni, melyik öntözéstechnikai céget bízzuk meg álomkertünk kialakításával. Vajon melyik lesz még a piacon, amikor garanciát kell intézni? Vajon melyik jön vissza a kertbe, ha valamit nem jól telepítettek vagy terveztek meg, és a növények pusztulnak, mert valahol sok, máshol meg kevés az víz? Egyáltalán, melyiknél dolgoznak olyan emberek, akik ismerik a szakmát?

Mi a közös minden álomkertben?

A cím alapján mi kikeressük a legfrissebb műholdképet, és visszaküldjük azt egy méretvonalas rajzzal egybeszerkesztve, amin bejelölheted, mit szeretnél. Ezzel leegyszerűsödik a pontos, mérnöki tervezés, te mégis biztos lehetsz benne, hogy nem a hasunkra ütünk. (Lehetséges, hogy a műholdkép már nem a legfrissebb, és a kert már nem úgy néz ki, ez esetben bármit átrajzolhatsz).

A kapott méretvonalas rajzot nyomtasd ki, majd a kertedben rajzold rá a különféle öntözendő területeket. Ne felejtsd feltüntetni a 

– árnyékadó fákat (F jellel)

– bokrokat, nagyobb növényeket (B jellel)

– veteményest, virágoskerteket azok határoló területeivel (V jellel)

– lejtőket, emelkedőket, rézsüket (L jellel)

Kérjük azt is, hogy az öntözésre használt fúrt kút esetén a kút valamennyi adatát (hozam, nyugalmi vízszint, stb.), a szivattyú típusát és lehetőség szerint a teljesítményét (l/perc dinamikus 3 bar-on) hozd magaddal.

Amikor elkészült a rajz, és megvannak az információk, egyeztessünk időpontot emailben vagy telefonon. Gyere be, és együtt pontosítsuk a rajzot, majd elkészítjük a pontos tervet és a minden szükséges anyagot tartalmazó árajánlatot. Minél pontosabb információkat kapunk, annál pontosabb lesz a terv és az anyagkiírás is.

Hatalmas a raktárkészletünk, és gyorsak a beszállítók, így valószínűleg pár nap múlva már viheted is haza az egészet, vagy ha szeretnéd, kiszállítjuk neked a megfelelő időpontban.

Egyszerű öntözőrendszereket bárki képes összerakni egy megfelelő terv alapján, ha van elég ideje és kitartása. Mi segítünk ebben: a terv mellé részletes gyakorlati tanácsokkal látunk el, és közben, valamint a telepítés után is „fogjuk a kezed”. Kereshetsz minket a kérdéseiddel, segítünk.

Persze megértjük, ha nem szeretne ezzel bíbelődni: a Márai Öntözéstechnika telepítésben is meggyőző tapasztalattal rendelkezik: a cég első 12 éve kizárólag telepítéssel telt, majd folytatódott az üzlet megnyitása után. Ha érdekli, olvassa el édesapám történetét, akinek a Márai nevet, tudást és örökséget köszönhetjük.

BŐVEBBEN A MÁRAIRÓL