5000 Plus SAM visszafolyásgátló szelep 2,1 m szintkülönbségig

3.720 Ft

Rszel5000PlusSamKit

Készleten

Cikkszám: 87 Kategória:

Leírás

A visszafolyásgátló megakadályozza, hogy a nem teljesen sík területen az alacsonyabban lévő szórófejek körül víztócsa keletkezzen, mert az öntözés befejezése után ezekből a szórófejekből kifolyhat a csőben lévő víz.

Egyszerűen szerelhető, a letelepített szórófejekbe akár utólag is beletehetjük.

A termék 2,4 méteres szintkülönbségig kiválóan alkalmazható.

Nagy előnye, hogy így nem kell földmunkát végeznünk, csupán egyszerűen, pár perc alatt belehelyezzük a szórófejbe a visszacsapószelepet.

Lejtős területeken nagyon hasznos a termék és megakadályozza a víznek a kifolyását a szórófejből öntözés után. Ezáltal azt érhetjük el, hogy minimalizáljuk a vízveszteséget, ráadásul a növényzet sem fog kirohadni az állandóan vízzel túlárasztott területeken.

Nem utolsó a kényelmi szempont sem, hogy egyszerűen nem kell azzal bajlódnunk, hogy kerülgetjük a tócsákat a kertben, mikor teszünk egy sétát.

Ez a RAIN BIRD Visszacsapószelep 5000 PLUS szórófejhez kiválóan megfelel, de alkalmazhatjuk 5004, 5004 Plus és az 5000 series szórófejekhez egyaránt.

A prémium kategóriás Rain Bird visszacsapószelepek szűrővel vannak egybeépítve. Ez minimalizálja számunkra az eltömődés veszélyét a rendszerben. A hálózati víz és kútvíz ugyanis tele van mikroszennyeződésekkel és növényi részecskékkel, azonban központi szűrők és a visszacsapószelepekben található szűrők alkalmazásával megelőzhetjük a problémát. A szűrők meghosszabbítják az öntözőrendszerünk érzékenyebb tagjainak élettartamát.

További információk

Tömeg 0,008 kg
Garancia (hónap)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.