8 VAN fúvóka, állítható 0-360°-ig

1.245 Ft

RFúv8-VAN

Készleten

Cikkszám: 1751 Kategória:

Leírás

8-VAN  típus a  spray fúvókák családjába tartozik. Kiválóan alkalmas közepes és kisebb méretű kertek, területek víztakarékos beöntözésére. Ennek a terméknek az öntözési sugara állítható, 1,8 és 2,4 méter között. Az öntözési távolságot így 25%-kal csökkenthetjük. Ezt úgy tehetjük meg, hogy eltekerjük a szerkezet tetején található rozsdamentes csavart. A szóráskép azonban ezáltal nem fog változni.

Az öntözési szöget 0 fok és 360 fok között állíthatjuk. A termék a zöld színkódot kapta. Ezek a jelölések jelzik nekünk a fúvóka öntözési sugarát és szögtartományát. Így beazonosításuk egyszerűvé válik és gyorssá és egy esetleges csere esetén sokkal hamarabb végzünk a művelettel.

Ezzel a termékkel bátran beöntözhetünk bármilyen szöget, legyen az hegyesszög vagy tompaszög vagy íves terület, szegély. Ez a fúvókatípus széles körben felhasználható, használata, telepítése pedig rendkívül egyszerű. Fontos azonban, hogy a szórófejek kiosztásánál a szomszédos alkatrészek öntözzék egymást és ezáltal tökéletes legyen a lefedettség.

További információk

Tömeg 0,007 kg
Garancia (hónap)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.