Cső csepegtető 16 mm/33 2l/h

242 Ft

CSO16CSÖP

Készleten

Cikkszám: 1446 Kategória:

Leírás

A 16 mm átmérőjű csepegtető cső kiválóan alkalmas nagyobb növények (pl. tuják) csepegtető öntözéséhez. A csepegtető testek 33 centiméterenként helyezkednek el a csövön, a cső vízleadása pedig 2 liter/óra méterenként.

Felhasználási helyek:

parkok
közterületek
dísznövény termesztés
növényházak
Műszaki adatok:

Külső átmérő: 16 mm
Üzemi nyomás: 1,1 – 1,5 Bar
Csepegtető test kiosztás: 33 cm
Vízkibocsájtás: 2 liter/óra
A Csepegtető cső – fekete d16 33cm 2l/h nem alkalmas földfelszín alatti használatra! Használatához nyomáscsökkentő beszerelését ajánljuk.

A feltüntetett ár 1 folyóméterre vonatkozik!

Mint minden csepegtető cső esetében, itt is ügyeljünk arra, hogy a telepítés során ne törjük meg a csövet és amennyire lehet, óvjuk a külső fizikai hatásoktól.

A csepegtető csövek a csepegtető rendszer gerincét képezik, melynek mentén a növényeink vannak telepítve. A 33 centiméterenként található lyukakhoz úgy alakítja ki az adott növény, növénysor a földfelszín alatti gyökérrendszerét, hogy a lehető legtöbb vizet fel tudja szívni a talajból. Ráadásul mivel nem jut a levegőbe a víz, ellentétben a szórófejes, rotátoros öntözéssel, ezért a párolgást is elkerüljük.

Ezek a csepegtetőcsövek rendkívül jól telepíthetőek különböző csepegtető idomokkal, melyekkel kiegészítve nagyban testre szabhatóvá, területi adottságainkhoz alakíthatóvá válik a rendszer.

Egy ilyen csepegtetőcső hálózat gyorsan és könnyedén lefektethető. Javasoljuk a leszúró, rögzítő tüskék használatát a telepítéshez, melyekkel könnyedén és gyorsan rögzíthetjük a talajfelszínhez az elemet.

További információk

Garancia (hónap)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.