Megfúrós idom 32xB3/4″

570 Ft

I10332C

Készleten

Cikkszám: 839 Kategória:

Leírás

megfúrós idom, amit ezer néven ismerhetünk, mint például bilincs, megfúró bilincs, megcsapoló híd, béklyó, csőbéklyó, nyereg idom. Olcsó, egyszerű és praktikus megoldás a Kpe csőről való leágazáshoz. Használatával úgy ágazhatunk le egy kpe csőről, hogy azt nem vágjuk el.

   A béklyó felépítése egyszerű, két részből áll. A felső rész tartalmazza a belső menetes csatlakozást és ugyanide kell behelyezni a tömítő gyűrűt (O gyűrű) is. Az alsó és felső részt egymással szembe kell fordítani a kpe csövön, majd a hozzá kapott hatlapfejű csavarszárral-anyával össze kell csavarni. A rögzítés során a nyereg idom ráfeszül a cső külső falára, bordái benyomódnak a csőfalba, így nem csúszik- és nem forog el.

   Miután rögzítettük a megcsapoló idomot a kpe csövön, a menetrészen keresztül fúrjuk ki a cső falát (természetesen csak az egyiket). A furatot a megfúró bilincs által megengedett legnagyobb átmérőjű fúrószárral végezzük el. A furat átmérője lesz a nyereg idom vízáteresztő képessége. A bilincs menetméretét úgy válasszuk ki, hogy tudjuk mennyi vízre lesz szükségünk az adott lekötésen.

Jellemzők:

– Kpe megfúró idom

– Mérete: 32×3/4″ Kpe cső-BM

– Max. nyomástűrő képesség: 10Bár

– Alkalmazási terület: hideg vízre

– Olcsó, tartós kötésforma

– Többször felhasználható

– Tömítő O gyűrűvel

– Rozsdamentes csavarokkal

– UV álló

– Anyaga: műanyag

További információk

Tömeg 0,11 kg
Garancia (hónap)