Öntözéstechnikai webáruház 20+ év tapasztalattal

A Márai Öntözéstechnika webáruházában több mint 2000 termék közül válogathatsz. Ez rengeteg, így kategóriákba soroltuk számotokra a kínálatot. Legyen szó szivattyúkról, csövekről, idomokról vagy automatákról, a kipróbált márkákat és kiváló minőséget tartjuk szem előtt. Szerintünk ugyanis egy öntözőrendszernek nem szabad csalódást okoznia.

Csepegtető csövek és mikroöntözés

Amikor pontosan a növények tövéhez, és pontosan annyi vizet szeretnénk eljuttatni, amennyire szükség van.

Elektromos termékek

Az öntözőrendszer vezérlőjének és a vizet biztosító alternatív vízforrások(szivattyúk) áramellátáshoz is tartunk mindent, ami kell.

Mágnesszelepek, szelepdobozok és szelepkötő idomok

Az automatizált rendszerek elkerülhetetlen összetevője a profi vízszabályozás, és minden, ami ennek a kiépítéséhez szükséges.

KPE és LPE csövek

Vékonyabb és vastagabb falú csövekkel(mezőgazdasági vagy ivóvizes, KPE vagy LPE) juttatjuk el a célig a vizet. Segítünk választani üzletünkben, kérdezz bàtran!

Egyéb termékek

Rengeteg mindenre van még szükség a kertben végzendő munkákhoz mint pl. kesztyűk, különböző slag szerelvények, gumitömlők és azok tartói, locsolókannák...

Műanyag menetes idomok és szűrők

Befordulni, kettéágazni, lezárni, szűrni… minden, ami a csöveken túl és csövek között vár ránk, gyorskötős változatban.

Műtrágyák és szerves tápok, talajkondícionálók

Kíméletes, természetes anyagokat tartunk, ami után tényleg biztonságosan lesz szebb és finomabb a termés és a virágzat valamint gyönyörű és erős a gyepünk.

Minőségi szerszámok

Metszőolló, ami tényleg vág, lapát, amit jó kézbe fogni, tömlőkocsi, ami könnyen tekeredik… Ezektől lesz élvezet a kertben dolgozni.

Szivattyúk és tartozékaik

A vizet sokan a föld alól vagy esővízgyűjtőből nyerik ki. Mi segítünk kiválasztani a megfelelőt, csak ismernünk kell hozzá a vízforrás tulajdonságait.

Vezérlők és érzékelők

Ezekkel határozhatjuk meg, mikor és mennyit locsoljunk a kertben. A legegyszerűbbtől kezdve olyanokig, amik azonnal reagálnak a napi időjárásra.

Szórófejek, fúvókák és kiegészítőik

A gyepünk számára a szórófejek jelentik a túlélést. Gondos tervezés után itt beszerezhető a szükséges típus és mennyiség.

Vakondhálók geotextíliák

Hogy alulról se támadjon semmi, érdemes a föld alatti állatokra és gyökerekre is gondolni.

Fenyőkéreg, virágföld, kaspók

Az utolsó simítások esnek a legjobban. Egy kis termőföldpótlás itt, egy kis talajburkoló ott… szeretjük ezt a folyamatot.

Műanyag és réz idomok, csapok és kerti csapok

Van, hogy klasszikus menettel dolgozunk, vagy éppen rézidomokkal a tartósságra törekszünk. Itt megtalálunk mindent, ami kell.

Karácsonyi csomagok

×
×

Cart

Kiemelt szolgáltatásaink
Térkövezés Boncsok U.
Öntözőrendszer Karbantartás
Szivattyú beüzemelése
Tápozás Viano és Everris Termékekkel
Legutóbbi referenciáink
Nem található tartalom

Kedves látogató!

Weboldalunk fejlesztése hamarosan véget ér!

Kezdetnek 3 fantasztikus ajándékcsomagot raktunk Nektek össze (klikk) és elindult díjmentes konzultációs-szaktanácsadói szolgáltatásunk is, amelyet itt érhettek el. 

A meglepetések sora nem ért véget, hamarosan jövünk az információkkal!

Üdvözlettel, 

Márai automata öntözőrendszerek