Öntözéstechnikai webáruház 20+ év tapasztalattal

A Márai Öntözéstechnika webáruházában több mint 2000 termék közül válogathatsz. Ez rengeteg, így kategóriákba soroltuk számotokra a kínálatot. Legyen szó szivattyúkról, csövekről, idomokról vagy automatákról, a kipróbált márkákat és kiváló minőséget tartjuk szem előtt. Szerintünk ugyanis egy öntözőrendszernek nem szabad csalódást okoznia.

Csepegtető csövek és mikroöntözés

Amikor pontosan a növények tövéhez, és pontosan annyi vizet szeretnénk eljuttatni, amennyire szükség van.

Elektromos termékek

Az öntözőrendszer vezérlőjének és a vizet biztosító alternatív vízforrások(szivattyúk) áramellátáshoz is tartunk mindent, ami kell.

Mágnesszelepek, szelepdobozok és szelepkötő idomok

Az automatizált rendszerek elkerülhetetlen összetevője a profi vízszabályozás, és minden, ami ennek a kiépítéséhez szükséges.

KPE, LPE - idomok, menetes idomok és szűrők

Vékonyabb és vastagabb falú csövekkel(mezőgazdasági vagy ivóvizes, KPE vagy LPE) juttatjuk el a célig a vizet. Segítünk választani üzletünkben, kérdezz bàtran!

Egyéb termékek

Rengeteg mindenre van még szükség a kertben végzendő munkákhoz mint pl. kesztyűk, különböző slag szerelvények, gumitömlők és azok tartói, locsolókannák...

Műanyag menetes idomok és szűrők

Befordulni, kettéágazni, lezárni, szűrni… minden, ami a csöveken túl és csövek között vár ránk, gyorskötős változatban.

Műtrágyák és szerves tápok, talaj kondícionálók, folyékony szerves készítmények

Kíméletes, természetes anyagokat tartunk, ami után tényleg biztonságosan lesz szebb és finomabb a termés és a virágzat valamint gyönyörű és erős a gyepünk.

Minőségi szerszámok

Metszőolló, ami tényleg vág, lapát, amit jó kézbe fogni, tömlőkocsi, ami könnyen tekeredik… Ezektől lesz élvezet a kertben dolgozni.

Szivattyúk és tartozékaik+szárazon futás védelem, nyomáskapcsoló

A vizet sokan a föld alól vagy esővízgyűjtőből nyerik ki. Mi segítünk kiválasztani a megfelelőt, csak ismernünk kell hozzá a vízforrás tulajdonságait.

Vezérlők+kiegészítőik és érzékelők

Ezekkel határozhatjuk meg, mikor és mennyit locsoljunk a kertben. A legegyszerűbbtől kezdve olyanokig, amik azonnal reagálnak a napi időjárásra.

Szórófejek és fúvókák,és kiegészítőik

A gyepünk számára a szórófejek jelentik a túlélést. Gondos tervezés után itt beszerezhető a szükséges típus és mennyiség.

Vakondhálók geotextíliák

Hogy alulról se támadjon semmi, érdemes a föld alatti állatokra és gyökerekre is gondolni.

Fenyőkéreg, virágföld, kaspók

Az utolsó simítások esnek a legjobban. Egy kis termőföldpótlás itt, egy kis talajburkoló ott… szeretjük ezt a folyamatot.

Rézidomok és csapok

Van, hogy klasszikus menettel dolgozunk, vagy éppen rézidomokkal a tartósságra törekszünk. Itt megtalálunk mindent, ami kell.